WoningfotografieMensen op zoek naar een (nieuwe) woning zoeken op Funda en natuurlijk diverse andere makelaarssites. De keuze daar is groot en door klikken is niet moeilijk een mogelijke koper is dus zo weg.
Om uw koper in spe langer vast te houden zijn goede foto's zeer belangrijk!
Uit onderzoek blijkt dat mensen gemiddeld slechts 2 seconden naar een foto kijkt laat staan dat men de geschereven info gaat lezen of een bezichtiging gaat doen. Of zoals de Engelsen het zo mooi zeggen: "You Get Only One Chance to Make a First Impression". Hieronder twee foto's de eerste is gemaakt door een verkoper met direct daar onder een foto in dezelfde woning gemaakt door mij.
woningfotografie


woningfoto

Wilt u uw woning professioneel laten fotograferen voor een scherpe prijs? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken. U krijgt professionele woningfoto's binnen 2 dagen aangeleverd. Ik krijg vaak de vraag van verkopers: hoeveel foto's krijgen we? Zoveel foto's als mogelijk interessant zijn.
Uw makelaar kan daar (eventueel samen met u) een selectie uit maken voor plaatsing op Funda, website of in de presentatiebrochure.
woning

Woningfotografie

Copyright © 2013/2014/2015/2016/2017 Dorus Breidenbach.